Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка на Coinmetro
Упатства

Со вашата адреса за е-пошта, сметка на Facebook или сметка на Google, креирајте сметка на Coinmetro. Дозволете ни да ве водиме низ креирањето сметка и најавувањето на веб-страницата и апликацијата Coinmetro.

Последни вести

Што се лични финансии и зошто е важно со CoinMetro
Блог

Што се лични финансии и зошто е важно со CoinMetro

Личните финансии се однесуваат на управување со вашиот приход според вашата финансиска состојба и создавање буџет за тоа како ги трошите и заштедувате парите. Личните финансии вклучуваат проценка на вашиот приход, вашите финансиски потреби и вашите трошоци и соодветно распределување на вашите пари. Водењето евиденција за вашиот приход и како ги штедите и трошите парите се нарекува буџетирање. Управувањето со вашите пари може да ви помогне да живеете самоопределен и сигурен живот.