Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro

Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro


Indbetal KDA i Coinmetro

Trin 1 : Besøg Coinmetro-hjemmesiden , klik på profilikonet i øverste højre hjørne og vælg knappen [Indbetaling] .
Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro
Alle nye brugere vil nu have en K:-adresse på deres Coinmetro-konto som følge af meddelelsen om, at vi støtter K:-adresser. KDA-kontoadressen uden 'k': er stadig gyldig for tidligere brugere.
Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro
Trin 2: Vælg "KDA - Kadena (Kadena Network)"
Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro
Trin 3:
Du skal kopiere dit KDA-kontonummer (adresse) eller TXBUILDER-oplysningerne, hvis du foretager en indbetaling fra en Chainweaver-pung til udbetalingsformularen på den eksterne pung.

Indtast dit kontonummer i udbetalingsformularen til den eksterne tegnebog, og bekræft derefter transaktionen

TXBUILDER

Chainweaver wallet-programmet er det sted, hvor TXBuilder primært er beregnet til at blive brugt.

Du vil se, at du har valget mellem at kopiere dit kontonummer (KDA indbetalingsadresse) eller TXBUILDER (til Chainweaver tegnebøger) på Coinmetro indbetalingsformularen:
Sådan indbetaler du KDA på Coinmetro
Du skal opdatere din tasten på hver kæde, hvis du i øjeblikket har konti på flere kæder og ønsker at bruge k:-protokollen. Du kan erstatte din nuværende nøgle helt eller blot tilføje k: foran den.

Vigtig note:For at foretage en KDA-indbetaling skal du inkludere kontonavnet. Indbetalingen tildeles din Coinmetro-konto i henhold til kontonavnet. Chainweaver wallet-softwaren er hovedapplikationen, som TXBuilder er beregnet til. Indbetalingen vil ikke blive krediteret med det samme, og der vil være en forsinkelse, hvis du overfører penge blot til nøglen fra TXBuilder. Dette skyldes, at din Coinmetro-konto ikke er den eneste, der bruger nøglen.


Hvilken kæde skal jeg bruge?

Du kan indbetale KDA ved at bruge en af ​​de 20 Kadena-kæder; Men hvis du indbetaler fra KuCoin, skal du sørge for, at du bruger Chain 1.


Kan jeg indbetale fra en anden børs?

De fleste børser kan ikke overføre direkte til andre børser på grund af begrænset implementering.

Bemærk venligst, at Coinmetro ikke er ansvarlig for KDA sendt til forkerte adresser ved hjælp af tredjepartssoftware. Hvis du ikke kan hæve KDA til dit kontonummer fra en børs, er det nødvendigt at bruge en mellemliggende tegnebog for at indbetale KDA til Coinmetro.

Thank you for rating.