CoinMetro Hap llogari - Coinmetro Albania - Coinmetro Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Krijoni një llogari Coinemtro në disa hapa të thjeshtë duke përdorur adresën tuaj të emailit, llogarinë e Google ose llogarinë tuaj në Facebook. Pas kësaj, hyni në Coinmetro duke përdorur llogarinë tuaj të sapokrijuar.


Si të hapni një llogari në Coinmetro

Si të hapni një llogari në Coinmetro me Facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë të regjistroheni për një llogari duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook, gjë që mund të bëhet në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Shkoni te faqja kryesore e Coinmetro dhe zgjidhni [ Regjistrohu ] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

4. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

5. Klikoni në “Identifikohu”.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Coinmetro kërkon qasje në emrin tuaj, imazhin e profilit dhe adresën e emailit pasi të klikoni butonin "Identifikohu". Klikoni Vazhdo nën ...

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Më pas do të çoheni menjëherë në platformën Coinmetro.


Si të hapni një llogari në Coinmetro me Google

Përndryshe, mund të regjistroheni duke përdorur Single Sign-On me llogarinë tuaj Google dhe të identifikoheni me klikimin e një butoni.

1. Vizitoni faqen kryesore të Coinmetro dhe klikoni [ Regjistrohu ] në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Klikoni në butonin Google .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni " Tjetër ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
4. Më pas, futni fjalëkalimin tuaj të Gmail dhe klikoni " Tjetër ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Pas kësaj, do të dërgoheni direkt në platformën Coinmetro nëse ndiqni udhëzimet e shërbimit në llogarinë tuaj Gmail.


Si të hapni një llogari në Coinmetro [PC]

1. Së pari, do t'ju duhet të shkoni te faqja kryesore e Coinmetro dhe të klikoni [ Regjistrohu ].

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Kur faqja e regjistrimit të jetë ngarkuar, futni [ Email ] tuaj, klikoni [ Set password ] dhe futni kodin. Pasi të keni mbaruar së lexuari Kushtet e Shërbimit, klikoni [ Unë pranoj Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë ] përpara se të klikoni [ Krijo llogari ].
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Mbani mend: Llogaria juaj e regjistruar e emailit është e lidhur ngushtë me llogarinë tuaj Coinmetro, prandaj merrni masa paraprake për të siguruar sigurinë e saj dhe zgjidhni një fjalëkalim të fortë dhe të ndërlikuar që përfshin shkronja të mëdha dhe të vogla, numra dhe simbole. Më në fund, bëni një regjistrim të përpiktë të fjalëkalimeve për llogarinë e regjistruar të emailit dhe Coinmetro.

3. Pas përfundimit të hapave një deri në dy, regjistrimi i llogarisë suaj ka përfunduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
4. Mund të përdorni platformën Coinmetro dhe të filloni Tregtinë.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Si të hapni një llogari në Coinmetro [Mobile]

Hapni një llogari përmes aplikacionit Coinmetro

1. Hapni aplikacionin Coinmetro [ App Coinmetro iOS ] ose [ Coinmetro App Android ] që keni shkarkuar, Klikoni në [ Nuk keni një llogari? Regjistrohu ] në fund
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Vendosni [ Email-in tuaj ] dhe [ Fjalëkalimin ], shkruani [ Përsërit Fjalëkalimin ], Lexoni kushtet e shërbimit dhe klikoni [ Krijo llogarinë time ] për të konfirmuar adresën tuaj të emailit pasi ta bëni këtë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Klikoni më poshtë [ Verify Your Email] për të kontrolluar emailin tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

4. Vendosni kodin PIN dhe klikoni në [ Konfirmo ].Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

5. Klikoni [Verify] nëse doni të verifikoni identitetin tuaj. 6. Regjistrimi i llogarisë suaj ka përfunduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Hapni një llogari në Coinmetro përmes Web Mobile

1. Për t'u regjistruar, zgjidhni [ Sign Up ] nga menyja në faqen kryesore të Coinmetro .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Vendosni [ Email-in tuaj ], Lexoni kushtet e shërbimit dhe klikoni [ Krijo llogari ].
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Kontrolloni emailin tuaj, nëse nuk e keni marrë lidhjen e verifikimit të llogarisë, klikoni [Ridërgo Emai] .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Për të vërtetuar llogarinë tuaj, klikoni [ Verify Your Email ].
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
4. Regjistrimi juaj për një llogari ka përfunduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

Shkarkoni aplikacionin Coinmetro

Shkarkoni aplikacionin Coinmetro Android

1. Hapni aplikacionin më poshtë në telefonin tuaj duke klikuar Coinmetro .

2. Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Hapni aplikacionin që keni shkarkuar për të regjistruar një llogari në aplikacionin Coinmetro.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Shkarkoni aplikacionin Coinmetro iOS

1. Shkarkoni aplikacionin tonë Coinmetro nga App Store ose klikoni Coinmetro Crypto Exchange .

2. Klikoni [Merr] .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të hapni aplikacionin dhe të regjistroheni në aplikacionin Coinmetro.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cili është ndryshimi midis një personi dhe një llogarie biznesi?

Dallimi midis llogarive personale dhe llogarive të biznesit është se kush mund të depozitojë fiat në llogari;

 • Llogaritë personale mund të marrin fonde vetëm nga një llogari bankare personale në emër të pronarit të llogarisë, i cili ka përfunduar verifikimin e profilit të tij.

 • Llogaritë e biznesit mund të marrin fonde vetëm nga llogaritë bankare nën një emër biznesi të verifikuar ose nga një llogari personale e pronarit të vetëm përfitues.


A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e nevojshme. Thjesht plotësoni formularin në faqen e internetit të kompanisë për t'u regjistruar dhe krijuar një llogari individuale.


A mund të caktoj një përfitues në llogarinë time të Coinmetro?

Vetëm në rrethana të jashtëzakonshme mund të caktoni një përfitues në llogarinë tuaj Coinmetro. Çdo kërkesë e përfituesit që marrim i kalon dhe shqyrtohet nga ekipi ynë i pajtueshmërisë. Nëse kërkesa miratohet, përfituesi do të ketë akses të plotë në llogarinë tuaj Coinmetro.

Nëse dëshironi të bëni një kërkesë për të caktuar një përfitues në llogarinë tuaj, ju lutemi të na jepni të dhënat e mëposhtme me email:

 1. Arsyeja që dëshironi të caktoni përfituesin,

 2. Emri i plotë dhe data e lindjes së trashëgimtarit,

 3. Vendbanimi i përfituesit,

 4. Adresa e emailit të përfituesve.

Pasi të kemi të gjitha detajet e mësipërme, do t'i dërgojmë email përfituesit për konfirmim.

Si të regjistroheni në llogarinë në Coinmetro

Hyni në Coinmetro duke përdorur Facebook

Ju gjithashtu keni mundësinë të identifikoheni në llogarinë tuaj Coinmetro përmes Facebook ose ueb. E vetmja gjë që duhet të bëni është:

1. Shkoni në faqen kryesore të Coinmetro dhe zgjidhni [ Log In ] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani [Email Address] që keni përdorur për t'u identifikuar në Facebook.

4. Futni [Password] nga llogaria juaj në Facebook.

5. Klikoni në “Identifikohu”.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Coinmetro po kërkon qasje në sa vijon pasi të keni klikuar butonin "Identifikohu" : emrin, avatarin dhe adresën e emailit që përdorni në profil. Klikoni Vazhdo nën emrin...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Menjëherë pas kësaj, do të drejtoheni në platformën Coinmetro.


Hyni në Coinmetro duke përdorur Google

Në fakt, është shumë e thjeshtë të hyni në llogarinë tuaj Coinmetro përmes Uebit nga Gmail. Duhet të kryeni veprimet e mëposhtme nëse dëshironi ta bëni:

1. Së pari, vizitoni faqen kryesore të Coinmetro dhe klikoni [ Login ] në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Klikoni në butonin Google .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Do të hapet një dritare për të hyrë në llogarinë tuaj të Google, futni adresën tuaj të Gmail atje dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

4. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Nëse i përmbaheni udhëzimeve që shërbimi dërgon në llogarinë tuaj Gmail pas kësaj, do të silleni direkt në platformën Coinmetro.


Si të identifikoheni në llogarinë tuaj Coinmetro [PC]

1. Vizitoni faqen kryesore të Coinmetro dhe zgjidhni [ Identifikohu ] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Klikoni [Login] pasi të keni dhënë [Adresa Email] dhe [Fjalëkalim] të regjistruar .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Kemi mbaruar me hyrjen.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj Coinmetro [Mobile]

Hyni në llogarinë tuaj Coinmetro përmes aplikacionit Coinmetro

1. Hapni aplikacionin Coinmetro [ Coinmetro App IOS ] ose [ Coinmetro App Android ] që keni shkarkuar. Më pas, shkruani [Adresa Email] dhe [Fjalëkalimi] që jeni regjistruar në Coinmetro dhe klikoni në butonin [Login] .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Vendosni kodin tuaj PIN.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Përsëriteni PIN-in tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
4. Nëse dëshironi të konfirmoni identifikimin tuaj, klikoni [Verify] , përndryshe, zgjidhni [Kalo Për Tani] për të vazhduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
5. Kemi përfunduar procesin e identifikimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Hyni në llogarinë tuaj të Coinmetro përmes Web Mobile

1. Shkoni te faqja kryesore e Coinmetro në telefonin tuaj dhe zgjidhni [ Identifikohu ] nga menyja.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
2. Futni [Adresa juaj e emailit] , shkruani [Fjalëkalimi juaj] dhe klikoni në [Identifikohu] .

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
3. Procedura e hyrjes tani ka përfunduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) rreth hyrjes

Pse Coinmetro nuk po funksionon siç duhet në shfletuesin tim celular?

Ndonjëherë, mund të hasni probleme me përdorimin e Coinmetro në një shfletues celular, si p.sh. të duhet një kohë e gjatë për t'u ngarkuar, aplikacioni i shfletuesit rrëzohet ose mos ngarkohet.

Këtu janë disa hapa për zgjidhjen e problemeve që mund të jenë të dobishme për ju, në varësi të shfletuesit që përdorni:

Për shfletuesit celularë në iOS (iPhone)

 1. Hapni Cilësimet e telefonit tuaj

 2. Klikoni në iPhone Storage

 3. Gjeni shfletuesin përkatës

 4. Klikoni mbi Të dhënat e faqes në internet Hiq të gjitha të dhënat e faqes në internet

 5. Hapni aplikacionin Browser , shkoni te coinmetro.com dhe provoni përsëri .

Për shfletuesit celularë në pajisjet celulare Android (Samsung, Huawei, Google Pixel, etj.)

 1. Shkoni te Cilësimet Kujdesi i pajisjes

 2. Kliko Optimizo tani . Pasi të përfundojë, trokitni lehtë mbi U krye .

Nëse metoda e mësipërme dështon, ju lutemi provoni sa më poshtë:

 1. Shkoni te aplikacionet e cilësimeve

 2. Zgjidhni hapësirën përkatëse të aplikacionit të shfletuesit

 3. Klikoni në Clear Cache

 4. Rihapni Shfletuesin , identifikohuni dhe provoni përsëri .


Si të rivendosni fjalëkalimin tuaj?

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj ose nëse keni probleme me kredencialet tuaja të hyrjes, ju lutemi provoni mjetin e rikuperimit të fjalëkalimitfaqen e hyrjes .

Do ta gjeni nën fushat Email dhe Fjalëkalim. Ju lutemi zgjidhni Keni harruar fjalëkalimin? .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Coinmetro
Më pas do t'ju kërkohet të shkruani adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj Coinmetro dhe të plotësoni reCAPTCHA . Zgjidhni Dërgo email , më pas ndiqni udhëzimet e dhëna në email për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje, ose keni ende probleme me hyrjen, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni mbështetjen tonë të bisedës live 24/7 ose na dërgoni email në [email protected].


Pse mora një email njoftimi për hyrje të panjohur?

Njoftimi i panjohur i hyrjes është një masë mbrojtëse për sigurinë e llogarisë. Për të mbrojtur sigurinë e llogarisë suaj, Coinmetro do t'ju dërgojë një email [Njoftim për hyrje të panjohur] kur të identifikoheni në një pajisje të re, në një vendndodhje të re ose nga një adresë e re IP.

Ju lutemi kontrolloni dy herë nëse adresa IP e identifikimit dhe vendndodhja në emailin [Njoftimi për hyrje të panjohur] janë tuajat:
Nëse po, ju lutemi shpërfillni emailin.
Nëse jo, ju lutemi rivendosni fjalëkalimin e hyrjes ose çaktivizoni llogarinë tuaj dhe dorëzoni menjëherë një biletë për të shmangur humbjen e panevojshme të aseteve.

Thank you for rating.