Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Coinmetro
Tutoriale

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Coinmetro

Le të fillojmë duke kaluar disa hapa të shkurtër dhe të thjeshtë për të krijuar një llogari Coinmetro në aplikacionin Coinmetro ose faqen e internetit të Coinmetro. Më pas mund të zhbllokoni kufizimet e depozitimit dhe tërheqjes së kriptove në llogarinë tuaj Coinmetro duke përfunduar Verifikimin e Identitetit. Zakonisht duhen disa minuta për të përfunduar këtë proces.
Si të depozitoni dhe tregtoni kripto në Coinmetro
Tutoriale

Si të depozitoni dhe tregtoni kripto në Coinmetro

Kur blini kriptomonedhë dhe financoni llogarinë tuaj tregtare, Coinmetro ofron një shumëllojshmëri mënyrash pagese. Ju mund të përdorni transferta bankare dhe karta krediti për të depozituar deri në 50+ monedha fiat, duke përfshirë EUR, USD, KDA, GBP dhe AUD, në llogarinë tuaj Coinmetro, në varësi të vendit tuaj. Le të demonstrojmë se si të depozitoni para dhe të tregtoni në Coinmetro.