Како да се регистрирате и потврдите сметката на Coinmetro
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Coinmetro

Да започнеме со поминување низ неколку кратки и едноставни чекори за да креирате сметка на Coinmetro на апликацијата Coinmetro или веб-страницата на Coinmetro. Потоа можете да ги отклучите ограничувањата за крипто депозит и повлекување на вашата сметка на Coinmetro со завршување на потврдата на идентитетот. Обично, потребни се неколку минути за да се заврши овој процес.
Како да се најавите и да започнете да тргувате со крипто на Coinmetro
Упатства

Како да се најавите и да започнете да тргувате со крипто на Coinmetro

Честитки, вашата сметка на Coinmetro е успешно регистрирана. Сега можете да се најавите на Coinmetro користејќи ја таа сметка, како што се гледа во упатството подолу. Потоа можете да замените криптовалута на нашата платформа.
Како да депонирате и тргувате со крипто на Coinmetro
Упатства

Како да депонирате и тргувате со крипто на Coinmetro

Кога купувате криптовалута и ја финансирате вашата трговска сметка, Coinmetro нуди различни начини на плаќање. Можете да користите банкарски трансфери и кредитни картички за да депонирате до 50+ фиат валути, вклучувајќи EUR, USD, KDA, GBP и AUD, на вашата сметка на Coinmetro, во зависност од вашата земја. Дозволете ни да покажеме како да депонирате пари и да тргувате на Coinmetro.
Како да отворите сметка и да депонирате во Coinmetro
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во Coinmetro

Отворањето трговска сметка на Coinmetro не може да биде полесно; се што ви треба е адреса на е-пошта, сметка на Google/Facebook. Откако успешно ќе креирате сметка, можете да додадете криптовалута на Coinmetro од вашиот личен дигитален паричник или да ја купите таму.