Како да депонирате и тргувате со крипто на Coinmetro
Упатства

Како да депонирате и тргувате со крипто на Coinmetro

Кога купувате криптовалута и ја финансирате вашата трговска сметка, Coinmetro нуди различни начини на плаќање. Можете да користите банкарски трансфери и кредитни картички за да депонирате до 50+ фиат валути, вклучувајќи EUR, USD, KDA, GBP и AUD, на вашата сметка на Coinmetro, во зависност од вашата земја. Дозволете ни да покажеме како да депонирате пари и да тргувате на Coinmetro.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Coinmetro
Упатства

Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Coinmetro

На Coinmetro, отворањето трговска сметка е едноставен процес кој трае само неколку минути. Потоа користете ја новогенерираната сметка за да се најавите на Coinmetro како што е прикажано во упатството подолу.