CoinMetro Отвори сметка - Coinmetro North Macedonia - Coinmetro Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Создадете сметка на Coinemtro во неколку едноставни чекори користејќи ја вашата адреса за е-пошта, сметка на Google или сметка на Facebook. После тоа, најавете се на Coinmetro користејќи ја вашата новоформирана сметка.


Како да отворите сметка на Coinmetro

Како да отворите сметка на Coinmetro со Facebook

Исто така, имате избор да се регистрирате за сметка користејќи ја вашата лична сметка на Facebook, што може да се направи во само неколку лесни чекори:

1. Одете на главната страница на Coinmetro и изберете [ Регистрирај се ] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кликнете на копчето Facebook .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Ќе се отвори прозорецот за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што ја користевте за да се регистрирате на Facebook.

4. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

5. Кликнете на „Најави се“.

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Coinmetro бара пристап до вашето име, слика на профилот и адресата на е-пошта откако ќе кликнете на копчето „Најави се“. Кликнете Продолжи под...

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Потоа веднаш ќе бидете однесени на платформата Coinmetro.


Како да отворите сметка на Coinmetro со Google

Алтернативно, можете да се регистрирате користејќи Single Sign-On со вашата сметка на Google и да се најавите со кликнување на копче.

1. Посетете ја почетната страница на Coinmetro и кликнете [ Регистрирај се ] во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кликнете на копчето Google .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Ќе се отвори прозорец за најавување на сметката на Google, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или Телефон и да кликнете на „ Следно “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
4. Потоа, внесете ја вашата лозинка за Gmail и кликнете „ Следно “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
После тоа, ќе бидете префрлени директно на платформата Coinmetro ако ги следите упатствата на услугата на вашата сметка на Gmail.


Како да отворите сметка на Coinmetro [PC]

1. Прво, ќе треба да отидете на почетната страница на Coinmetro и да кликнете [ Регистрирај се ].

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кога ќе се вчита страницата за регистрација, внесете ја вашата [ Email ], кликнете [ Set password ] и внесете ја шифрата. Откако ќе завршите со читање на Условите за користење, кликнете [ Се согласувам со Условите за користење и Политиката за приватност ] пред да кликнете на [ Креирај сметка ].
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Запомнете: Вашата регистрирана сметка за е-пошта е тесно поврзана со вашата сметка на Coinmetro, затоа преземете мерки на претпазливост за да ја осигурате нејзината безбедност и изберете силна и комплицирана лозинка која вклучува големи и мали букви, бројки и симболи. Конечно, направете прецизен запис за лозинките за регистрираната сметка за е-пошта и Coinmetro.

3. По завршувањето на чекорите еден до два, регистрацијата на вашата сметка е завршена.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
4. Можете да ја користите платформата Coinmetro и да започнете со тргување.

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Како да отворите сметка на Coinmetro [мобилен]

Отворете сметка преку апликацијата Coinmetro

1. Отворете ја апликацијата Coinmetro [ Coinmetro App iOS ] или [ Coinmetro App Android ] што сте ја презеле, кликнете на [ Немате сметка? Регистрирајте се ] на дното
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Ставете ги [ вашата е-пошта ] и [ Лозинка ], внесете [ Повторете ја лозинката ], прочитајте ги условите за користење и кликнете [ Креирај моја сметка ] за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта откако ќе го направите тоа.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Кликнете подолу [ Потврдете ја вашата е-пошта] за да ја проверите вашата е-пошта.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

4. Поставете го вашиот PIN-код и кликнете на [ Потврди ].Сега можете да се најавите за да започнете со тргување!
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

5. Кликнете на [Потврди] ако сакате да го потврдите вашиот идентитет. 6. Регистрацијата на вашата сметка е завршена.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Отворете сметка на Coinmetro преку мобилен веб

1. За да се регистрирате, изберете [ Sign Up ] од менито на главната страница на Coinmetro .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Внесете ја [ вашата е-пошта ], прочитајте ги условите за користење и кликнете [ Креирај сметка ].
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Проверете ја вашата е- пошта .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. За да ја потврдите вашата сметка, кликнете [ Потврдете ја вашата е-пошта ].
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
4. Вашата регистрација за сметка е завршена.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

Преземете ја апликацијата Coinmetro

Преземете ја апликацијата Coinmetro Android

1. Отворете ја апликацијата подолу на вашиот телефон со кликнување на Coinmetro .

2. Кликнете на [Install] за да го завршите преземањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Отворете ја апликацијата што сте ја презеле за да регистрирате сметка во апликацијата Coinmetro.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Преземете ја апликацијата Coinmetro iOS

1. Преземете ја нашата апликација Coinmetro од App Store или кликнете Coinmetro Crypto Exchange .

2. Кликнете на [Get] .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да ја отворите апликацијата и да се регистрирате на апликацијата Coinmetro.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Која е разликата помеѓу личност и деловна сметка?

Разликата помеѓу личните сметки и деловните сметки е кој може да депонира фиат на сметката;

 • Личните сметки може да примаат средства само од лична банкарска сметка на име на сопственикот на сметката кој ја завршил проверката на својот профил.

 • Деловните сметки може да примаат средства само од банкарски сметки под потврдено деловно име или од лична сметка на единствениот вистински сопственик.


Дали е потребно преземање на програмата на компјутер или паметен телефон?

Не, не е потребно. Едноставно пополнете го формуларот на веб-страницата на компанијата за да се регистрирате и да креирате индивидуална сметка.


Може ли да доделам корисник на мојата сметка на Coinmetro?

Само во исклучителни околности можете да доделите корисник на вашата сметка на Coinmetro. Секое барање на корисникот што го добиваме е предадено и разгледано од нашиот тим за усогласеност. Доколку барањето биде одобрено, корисникот ќе има целосен пристап до вашата сметка на Coinmetro.

Доколку сакате да поднесете барање да доделите корисник на вашата сметка, ве молиме да ни ги доставите следните детали преку е-пошта:

 1. Причината поради која сакате да го доделите корисникот,

 2. Целосното име и датумот на раѓање на наследникот,

 3. Резиденцијата на корисникот,

 4. Адреса на е-пошта на корисниците.

Откако ќе ги имаме сите горенаведени детали, ќе му испратиме е-пошта на корисникот за потврда.

Како да се најавите на сметка на Coinmetro

Пријавете се на Coinmetro користејќи Фејсбук

Исто така, имате избор да се најавите на вашата сметка на Coinmetro преку Facebook или веб. Единственото нешто што треба да направите е:

1. Одете на главната страница на Coinmetro и изберете [ Log In ] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кликнете на копчето Facebook .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Ќе се отвори прозорецот за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете [Email Address] што сте ја користеле за да се најавите на Facebook.

4. Внесете ја [Password] од вашата сметка на Facebook.

5. Кликнете на „Најави се“.

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Coinmetro бара пристап до следново откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ : името, аватар и адресата на е-пошта што ја користите на профилот. Кликнете Продолжи под името...
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Веднаш потоа ќе бидете упатени на платформата Coinmetro.


Најавете се на Coinmetro користејќи Google

Всушност, прилично е едноставно да се најавите на вашата сметка на Coinmetro преку Веб преку Gmail. Мора да ги преземете следните дејства доколку сакате да го направите тоа:

1. Прво, посетете ја почетната страница на Coinmetro и кликнете [ Login ] во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кликнете на копчето Google .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Ќе се отвори прозорец за најавување на вашата сметка на Google, внесете ја вашата адреса на Gmail таму и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

4. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Gmail и кликнете „ Следно “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Ако се придржувате до упатствата што услугата ги испраќа на вашата сметка на Gmail по тоа, ќе бидете доведени директно на платформата Coinmetro.


Како да се најавите на вашата сметка на Coinmetro [PC]

1. Посетете ја почетната страница на Coinmetro и изберете [ Log In ] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Кликнете на [Login] откако ќе ги дадете регистрираните [Email Address] и [Password] .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Завршивме со најавувањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro

Како да се најавите на вашата сметка на Coinmetro [мобилен]

Пријавете се на вашата сметка на Coinmetro преку апликацијата Coinmetro

1. Отворете ја апликацијата Coinmetro [ Coinmetro App IOS ] или [ Coinmetro App Android ] што сте ја презеле. Потоа, внесете [ Email Address] и [Password] што сте се регистрирале во Coinmetro и кликнете на копчето [Login] .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Поставете го вашиот PIN-код.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Повторете го вашиот PIN.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
4. Ако сакате да ја потврдите вашата идентификација, кликнете [Потврди] , во спротивно, изберете [Прескокни за сега] за да продолжите понатаму.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
5. Го завршивме процесот на најавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Пријавете се на вашата сметка на Coinmetro преку мобилен веб

1. Одете на почетната страница на Coinmetro на вашиот телефон и изберете [ Log In ] од менито.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
2. Внесете [Вашата адреса на е-пошта] , внесете ја [Вашата лозинка] и кликнете на [Најави се] .

Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
3. Постапката за најавување сега е завршена.
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro


Често поставувани прашања (ЧПП) за најавување

Зошто Coinmetro не работи правилно на мојот мобилен прелистувач?

Понекогаш, може да имате проблеми со користење на Coinmetro на мобилен прелистувач, како што се долго време за вчитување, паѓање на апликацијата на прелистувачот или невчитување.

Еве неколку чекори за решавање проблеми кои може да ви бидат корисни, во зависност од прелистувачот што го користите:

За мобилни прелистувачи на iOS (iPhone)

 1. Отворете ги поставките на телефонот

 2. Кликнете на Складирање на iPhone

 3. Најдете го соодветниот прелистувач

 4. Кликнете на податоци за веб-страница Отстрани ги сите податоци од веб-страницата

 5. Отворете ја апликацијата Прелистувач , одете на coinmetro.com и обидете се повторно .

За мобилни прелистувачи на мобилни уреди со Android (Samsung, Huawei, Google Pixel, итн.)

 1. Одете во Поставки Нега на уредот

 2. Кликнете Оптимизирај сега . Откако ќе завршите, допрете Готово .

Доколку горенаведениот метод не успее, обидете се со следново:

 1. Одете во Апликации за поставки

 2. Изберете го соодветното складирање на апликации од прелистувачот

 3. Кликнете на Избриши кеш

 4. Повторно отворете го прелистувачот , најавете се и обидете се повторно .


Како да ја ресетирате лозинката?

Доколку сте ја заборавиле лозинката или ако имате проблеми со вашите ингеренции за најавување, ве молиме обидете се со алатката за враќање на лозинката на страницата за најавување .

Ќе ја најдете во полињата Е-пошта и Лозинка. Ве молиме изберете Ја заборавивте лозинката? .
Како да отворите сметка и да се најавите на Coinmetro
Потоа ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта поврзана со вашата сметка на Coinmetro и да ја пополните reCAPTCHA . Изберете Испрати е-пошта , а потоа следете ги упатствата дадени во е-поштата за да ја ресетирате лозинката.

Доколку имате какви било прашања или сè уште имате проблеми со најавувањето, слободно контактирајте ја нашата поддршка за разговор во живо 24/7 или ни е-пошта на [email protected].


Зошто добив непозната е-пошта за известување за најавување?

Непознато известување за најавување е заштитна мерка за безбедноста на сметката. За да ја заштити безбедноста на вашата сметка, Coinmetro ќе ви испрати е-пошта [Непознато известување за најавување] кога ќе се најавите на нов уред, на нова локација или од нова IP адреса.

Ве молиме проверете повторно дали IP-адресата за најавување и локацијата во е-поштата [Unknown Sign-in Notification] се ваши:
Ако да, ве молиме игнорирајте ја е-поштата.
Ако не, ве молиме ресетирајте ја лозинката за најавување или оневозможете ја вашата сметка и веднаш поднесете билет за да избегнете непотребно губење на средствата.

Thank you for rating.