Si të tërhiqni AUD në Coinmetro

Si të tërhiqni AUD në Coinmetro


Si të tërhiqni AUD në llogarinë Coinmetro?

Hapi 1 : Së pari, do t'ju duhet të shkoni te paneli juaj i Coinmetro dhe më pas të klikoni Tërhiqe .
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Hapi 2: Nga menyja rënëse, kërkoni për AUD. Nga përzgjedhja, zgjidhni AUD - Dollar Australian (SWIFT) . Për të zgjedhur këtë opsion, duhet të keni disa dollarë australianë në llogarinë tuaj në Coinmetro.
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Hapi 3: Futni [Numrin e Llogarisë] , [Kodin SWIFT] , [Emri i Bankës] , [Vendi i Bankës] dhe [Adresa e Përfituesit] . Duke klikuar te Llogaritë e mia dhe duke zgjedhur llogarinë e duhur nga lista rënëse, mund të zgjidhni një llogari që është ruajtur tashmë.
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Hapi 4 : Lini një shënim referimi (opsionale).
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Hapi 5: Futni tërheqjen [Shuma] .
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Pas kësaj, duhet të vendosni shumën që dëshironi të tërhiqni. Ju mund të vendosni manualisht shumën që dëshironi të merrni në fushën Shuma . Si alternativë, thjesht mund të klikoni në Min/Max ose të klikoni dhe të rrëshqitni çelësin në përqindjen e dëshiruar.

Shënim i rëndësishëm: shuma është e mjaftueshme për të mbuluar tarifat e tërheqjes . Nëse shuma nuk është e mjaftueshme, nuk do të mund të vazhdoni.

Hapi 6: Konfirmoni të dhënat tuaja.
Si të tërhiqni AUD në Coinmetro
Klikoni Vazhdo pasi të keni kontrolluar dy herë nëse të gjitha informacionet janë të sakta. Edhe një herë, mund të rishikoni tarifat dhe shumën që do të merrni dhe të konfirmoni se gjithçka është e saktë në faqen përmbledhëse që vijon.

Shënim: Është e rëndësishme të siguroheni që të kontrolloni dy herë nëse të gjitha informacionet janë futur saktë. Pasi të dërgohet një transferim, nuk është e mundur të modifikohet asnjë informacion dhe transaksionet nuk mund të kthehen.

Sa kohë duhet?

Për shkak të natyrës së rrjetit SWIFT dhe fondeve që duhet të udhëtojnë ndërmjet bankave, mund të duhen 2-5 ditë pune për të marrë fondet tuaja. Ju lutemi mbani në mend se kohët e ndërprerjes së bankës, pushimet dhe fundjavat do të ndikojnë gjithashtu në shpejtësinë e transferimit tuaj.


Ku mund t'i dërgoj fondet?

Fondet mund të dërgohen vetëm në një llogari bankare në emrin tuaj që mund të pranojë AUD.


Cilat janë tarifat?

Coinmetro ngarkon një tarifë fikse prej $70 AUD për tërheqje për tërheqjet AUD SWIFT; megjithatë, transfertat e dërguara nëpërmjet rrjetit SWIFT udhëtojnë përmes bankave ndërmjetëse gjatë rrugës, kështu që ju mund të merrni më pak se sa dërgojmë ne. Ne ju këshillojmë të konfirmoni me bankën tuaj edhe për çdo tarifë në fund të tyre.


Po sikur fondet e mia të mos kenë mbërritur brenda kornizës kohore të specifikuar?

Nëse fondet tuaja nuk kanë mbërritur brenda pesë ditëve të punës nga përfundimi, ju lutemi kontaktoni bankën tuaj për të parë nëse ata janë në gjendje t'i gjejnë fondet. Me shumë mundësi, ata do t'ju kërkojnë detajet e mëposhtme:

  • detajet e llogarisë tuaj dhe emrin e llogarisë;

  • datën e transferimit, shumën dhe monedhën;

  • Detajet bankare të Coinmetro nga janë dërguar fondet.

Nëse ata nuk mund të gjejnë fondet, ju lutemi na njoftoni dhe ekipi ynë i financave mund të hetojë.

Thank you for rating.